Livet som #hotellnerd

EN BLOGG AV PETTER A. STORDALEN

< Back

Exposjonelt!

I Nordic Choice har vi en leveregel. Et hotell skal alltid være mer enn et hotell. Det skal kunne tilby noe ekstra, noe spesielt. Det skal være en møteplass for lokalsamfunnet og det skal være et sted der magiske møter og ideer skapes. 

På Fornebu åpna vi et sånt hotell på lørdag: Quality Hotel Expo. Hotellet er noe for seg selv. På åpningsdagen var det kø utenfor hotellet for å komme inn!

Quality Hotel Expo er et konferansehotell som gir gjestene noe mer enn bare en konferanse. Det er trær inne! Det er blomstervegger! Det er Wayne’s Coffee. Det er Brasserie X, ledet av den prisbelønte australske kokken Scott Ferguson. Det er helt rått!

Med Quality Hotel Expo har vi gjort noe ingen trodde var mulig. Vi fornya konferansekonseptet! Folk har alltid tenkt på konferanser som et par foredrag og et trangt hotellrom. Sånn er det ikke lenger. Med Stig og Stein har vi laga et helt nytt konferansekonsept. Se for deg å diskutere strategi på taket av Manhattan. Eller midt i jungelen! Det kan du gjøre på Quality Hotel Expo.

Og det virker! Tror du ikke hotellet var en suksess allerede før åpning!? Det er ny giv for Fornebu, det er ny giv for kreativitet, det er ny giv for magiske møter og det er ny giv for lokale møteplasser.

Det er rett og slett Quality Hotel Exposjonelt!